!! NIEUW !!

Binnenkort kunnen wij u iets nieuws presenteren!

Geïsoleerde, lichtgewicht balkondeuren!

Halverwege 2021 zullen wij op deze website een nieuw type deur presenteren. Het gaat om een lichtgewicht, geïsoleerde buitendeur met de uitstraling van een traditionele merbaudeur.

Deze nieuwe buitendeuren hebben een kern van 30 mm harde isolatie, met aan beide zijden een aluminiumplaat van 1 mm. De deur wordt afgewerkt met 9 mm watervast triplex waar de stapeldorpels zijn ingefreest. De deuren hebben dus nagenoeg dezelfde uitstraling maar zijn veel lichter door de kern van isolatiemateriaal. In tegenstelling tot wat u zult verwachten, heeft deze deur minstens dezelfde levensduur als een buitendeur van volwaardig merbauhout.

De voordelen op een rij:

  • De deur heeft een hoge isolatiewaarde door de 30 mm isolatie aan de binnenzijde. Samen met bijvoorbeeld HR++ glas vormt dit een uitstekend geïsoleerd deur.
  • Het gewicht van de deur is een stuk lager dan van merbau buitendeuren. Ze zijn dus veel makkelijk hanteerbaar en er zijn minder zware scharnieren nodig om te deur af te hangen.
  • De prijs van de deuren is lager dan de huidige balkondeuren op onze website, omdat deze volledig van merbauhout zijn gemaakt wat een dure houtsoort is.
  • Dit nieuwe type tuindeur is ook verkrijgbaar in de verschillende afmetingen én borstwerkingen

Houd onze website in de gaten of neem vast contact met ons op om als één van de eerste met deze deuren aan de slag te gaan!!