Is uw buitendeur toe aan vervanging? Bekijk onze collectie


Het prachtige zomerweer is niet alleen een uitnodiging om te genieten van de warme zonnestralen en verkoelende briesjes, maar ook om eindelijk die lang uitgestelde klusjes in en rond het huis aan te pakken. Met de vakantie in het vooruitzicht is dit het perfecte moment voor velen om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan.

Een van de klussen die hoog op de lijst van velen staat, is het vervangen van die oude, versleten buitendeur. Misschien klemt de deur al een tijdje, vertoont deze tekenen van houtrot of is het gewoon niet meer mogelijk om hem met een simpele lik verf weer netjes te krijgen. Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken, want bij ons vindt u een ruime selectie van deuren in alle mogelijke maten. Of u nu op zoek bent naar een standaardmaat of een specifieke afmeting nodig heeft, wij hebben het allemaal op voorraad. En het beste van alles? U kunt uw deur(en) direct na bestelling komen afhalen bij onze locatie in Nunspeet. Zo hoeft u niet lang te wachten voordat u aan de slag kunt met het vernieuwen van uw entree.

Als afhalen niet mogelijk is en u liever gebruikmaakt van onze verzendservice, houd er dan rekening mee dat het ongeveer 5 dagen kan duren voordat uw bestelling bij u thuis arriveert. Maar wees gerust, zodra uw nieuwe deur aankomt, kunt u direct aan de slag met de installatie ervan.

Nu vraagt u zich misschien af hoe u precies te werk moet gaan bij het afhangen van uw nieuwe buitendeur. Geen zorgen, wij staan voor u klaar met handige tips en instructies om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Dus waar wacht u nog op? Grijp dit perfecte zomerweer aan als de ideale gelegenheid om uw huis een frisse uitstraling te geven met een nieuwe buitendeur. Kom langs bij onze locatie in Nunspeet of plaats uw bestelling online, en voor u het weet geniet u van een prachtige entree die niet alleen mooi oogt, maar ook veilig en functioneel is.

Lees meer over het afhangen van onze deuren in het bericht https://buitendeurenonline.nl/uw-buitendeur-afhangen/

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.